Mikä on karma HELSINKI?

Mikä on karma HELSINKI? Olemme kokonaisvaltainen ekosalonki Helsingin sydämessä. Olemme täysin vegaaninen yritys eli kaikki tuotteista työvälineisiin sekä sisustukseen on vegaanista. Käytämme kotimaista luonnonkosmetiikkaa.

karma HELSINKI ekokampaamo ekosalonki

Käytämme mieluummin termiä ekosalonki kuin ekokampaamo, sillä kyse on kokonaisvaltaisesta ajattelusta – ihminen on psykofyysinen kokonaisuus. Hiukset voivat hyvin kun itse voi hyvin; kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tästä näinkin käytännönläheinen ja ehkä jopa vähän itsestään selvä esimerkki:  jos ei syö riittävän monipuolisesti eikä nuku tarpeeksi, eivät luonnollisesti myöskään hiukset voi hyvin. Välillä onkin hyvä pysähtyä miettimään ihan vain perusasioita sen sijaan, että ostaisi esimerkiksi taas vain uuden hoitavan öljyn korjaamaan hiusten kuivuutta. Ekokampaamo terminä rajoittuu liikaa ainoastaan hiuksiin, ja siksi emme halua käyttää vain sitä: Haluamme tarjota asiakkaille kokonaisvaltaisen paikan, jossa on otettu huomioon kiireettömyys ja rauhallinen ilmapiiri.

Meillä tehdään vain ekologisia kasvivärjäyksiä sekä savivaalennuksia. Niin sanottuja perinteisiä synteettisiä värjäyksiä meillä ei tehdä lainkaan. Näin ollen liiketilassa ei ole myöskään vahvoja keinotekoisia tuoksuja mitkä monille hajusteyliherkille aiheuttavat oireita. Täytyy muistaa ettei kuitenkaan ole olemassa täysin allergiavapaita tuotteita eli myös kasveille voi hyvinkin olla allerginen. Toisaalta, myös osa kasveista tuoksuu voimakkaasti. Tämän vuoksi asiakkaan kanssa käymme aina läpi mitä tuotteita voimme käyttää ja näin räätälöimme palvelun juuri Sinulle.

Teemme erilaisia hiuspohjan hoitoja käyttäen savea, merilevää tai turvetta. Intialainen päähieronta on kokonaisvaltainen palvelu, jonka juuret ovat ikiaikaisessa ayurveraperinteessä. Intialainen päähieronta yhdistetään hiuspohjan hoitoon, jolloin saadaan asiakkaille kokonaisvaltainen palvelukokonaisuus ja joka vaikuttaa holistisesti kolmella tasolla: fyysisellä-, psyykkisellä- ja tunnetasolla. Meiltä saat myös kokonaisvaltaisen energialeikkauksen missä yhdistyvät intialainen päähieronta sekä tekninen, tarkka hiustenleikkaus; näin palvelusta tulee kokonaisvaltaisempi kun pelkkä tekninen hiustenleikkaus.

Meillä saat toki myös perinteiset hiustenleikkuut sekä kampauspalvelut. Hiustenleikkaus tehdään asiakkaiden toiveiden mukaisesti juuri hänen hiuslaatunsa huomioiden. Teemme aina tarkan teknisen hiustenleikkauksen, jolloin hiukset pysyvät pitkään mallissaan ja näyttävät hyvältä silloinkin kun asiakas seuraavan kerran tulee liikkeeseen. Tärkeintä meille on tehdä asiakkaan toiveiden mukainen, hänen persoonansa sopiva malli, joka toimii arjessa ja kestää pitkään mallissaan.  Luonnollisesti myös juhkakampaukset suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Kaikki palvelut hinnoitellaan käytetyn ajan mukaan, emmekä lokeroi asiakkaita esimerkiksi sukupuolen mukaan, vaan jokainen on yksilö ja tervetullut sellaisena kuin on!

About The Author

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *